top of page

Medewerker bediening
Bediening

Werk jij graag in de Horeca, ben je gastvrij en heb je de ambitie om met lokale producten te werken? Binnen ons hechte familiebedrijf ontwikkelen we een gaaf duurzaam concept waarbij we jouw passie en ideeën willen verbinden aan onze liefde en kennis voor het vak. Kom jij ons team in de bediening versterken?

Afwas en schoonmaak
Facilitair ondersteuner


Door jou verloopt alles op rolletjes. Als facilitair ondersteuner zorg jij ervoor dat iedereen verwelkomt wordt op een schone locatie en kan genieten van heerlijke maaltijden op blinkende borden. Wil jij graag werken op een unieke locatie in Lelystad? Bekijk onderstaande vacature en kom in contact.

Boerkok_edited.jpg

Keuken
Zelfstandig werkend kok


Kook jij het liefste met lokale producten en met de seizoenen mee? Dan ga je helemaal je weg vinden bij ons in de keuken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een creatieve zelfstandig werkende kok die ons keukenteam kan gaan ondersteunen. Ben jij degene die we zoeken of wil je meer weten? Bekijk onze vacature en kom in contact. 

Werken
bij Boerkok

Gelegenheid.png

Werken op een unieke locatie 

Boerkok is niet alleen een gelegenheid om te eten, maar ook om te leren, genieten, voelen en beleven. Op onze unieke locatie aan de rand van Lelystad luidt het gezegde: “voedsel is leven”. Wij zijn de lokale voedingsbodem waar we gasten kennis laten maken met de oorsprong van voedsel door met ziel en zaligheid te koken, de smaak van Flevoland te laten proeven, verhalen te vertellen, bijeenkomsten te organiseren en verbindingen te leggen. En daar hebben we jou bij nodig!

Wij zijn altijd opzoek naar werknemers met een passie voor vakmanschap, horeca en onze omgeving. Bekijk hieronder onze vacatures, schrijf je in voor onze werkpoel of stuur een open sollicitatie. Wij maken graag kennis met jou!

Meld je aan voor onze werkpoel
Meewerken wanneer het kan en nodig is

Heb jij altijd in de bediening, keuken of afwas gewerkt, heb je nu een andere baan en zou je het leuk vinden om af en toe even bij te springen? Dan komen wij heel graag met jou in contact! We krijgen steeds vaker verzoeken voor grote evenementen, bruiloften en diners waar we soms wat handen tekort komen. Schrijf je in, laten we kennismaken en kom ons zo nu en dan gezellig helpen! 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft vragen of wil je graag persoonlijk met ons in contact komen? Dan kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar organisatie@boerkok.nl of ons telefonisch te benaderen via 0320-417731.

Boerderij.png

Social media

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Stagelopen bij Boerkok

Wij bieden graag  een stageplek aan enthousiaste studenten die een passie hebben voor het mooie horeca vak. Ben en ken je deze persoon? Kom dan met ons in contact via onderstaande gegevens. 

bottom of page