top of page

TRATTORIA // Boerkok voor thuis

De trattoria van Boerkok is een gelegenheid waar lokaal voedsel bereid wordt voor de lokale omgeving. In ons winterseizoen is het mogelijk om op zaterdagen te genieten van maaltijden vanuit de keuken van Boerkok. 

De maaltijden zijn makkelijk om op tafel te zetten. De perfecte manier om jouw familie of vrienden te verrassen met een (h)eerlijke maaltijd.

Boerkok.png
Burenboeren.png
Gelegenheid.png
Boerderij.png

Waar de

kok boert

en de boer

kookt

OPENINGSTIJDEN TRATTORIA

Zaterdag van 12.00 - 17.00 uur

Je plaatst je bestelling minimaal 12 uur van te voren online via onderstaande pagina. Vul allereerst hieronder de datum en tijd in van het moment dat je de bestelling wilt ophalen. Kies de gerechten die je wilt bestellen en betaal online. Op zaterdag kun je de bestelling afhalen op het Erf van Boerkok (Meerkoetenweg 9 te Lelystad) tussen 12.00 en 17.00 uur. Je kan altijd een speciaal verzoek doen om een bezorging aan te vragen (voor een meerprijs mogelijk in Lelystad en Dronten) of een verzoek om af te halen op een ander tijdstip. 

 

De maaltijden hoeven niet op dezelfde dag gegeten te worden. Deze kunnen prima 1 of 2 dagen in de koelkast bewaard worden. De maaltijden worden koud opgehaald en hoeven op het moment dat je hiervan wilt genieten alleen nog maar afgemaakt worden. De bereidingswijze wordt bij de maaltijd geleverd.