top of page

za 05 aug

|

Boerkok

Uitverkocht // De seizoenstafel

Een uniek diner waar granen in de schijnwerpers staan. Het diner maakt onderdeel uit van de evenementen reeks 'Seizoens taferelen' en wordt georganiseerd in samenwerking met 'n Wilde Keuze en Flevour. Schuif aan voor een bijzonder 4-gangen menu voor €42,50 excl. drinken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Uitverkocht // De seizoenstafel
Uitverkocht // De seizoenstafel

Tijd en locatie

05 aug 18:45 – 22:00

Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad, Nederland

Gasten

Over het evenement

Neem plaats aan de eerste seizoenstafel, waar granen in de schijnwerpers staan. Elk seizoen brengt zijn eigen prachtige taferelen met zich mee en dient als een bron van inspiratie voor de lokale keuken. Voor de eerste seizoenstafel strijkt de organisatie neer op onze prachtige locatie. 

Bereid je voor op een onvergetelijk en smaakvol diner, waar we een welverdiende ode brengen aan granen en aan de mensheid zelf. Want deze twee gaan hand in hand, al eeuwenlang. We laten je kennismaken met de veelzijdigheid van granen en de belangrijke rol die ze spelen in onze culinaire tradities.

Maar dit diner is niet alleen een feest voor je smaakpapillen, het is ook een ervaring voor al je zintuigen. Je zult veel met je handen eten, waarbij je de verbinding met het voedsel en de natuurlijke essentie van graan zult voelen. Laat je verwonderen door de texturen, geuren en smaken die samenkomen in elk gerecht.

Kortom, wij dekken 5 augustus de tafel met verschillende seizoens taferelen. Schuif jij ook aan?

Over Boerkok

Boerkok is een slow-voed en slow-mood gelegenheid. En dat is één van de dingen die ons anders maakt. Onze polders zijn immers ook niet in één dag gewonnen… Heeft u haast? Ga op dat moment aan ons voorbij en kom terug wanneer u de tijd heeft om bij ons in alle rust te genieten. Want lokaal is ons verhaal. Koken doen we met ingrediënten uit kleine kring (45 km) rond ons erf. En met liefde laten wij jou kennismaken met onze mooie omgeving.

Over Seizoens taferelen

Dit diner maakt onderdeel uit van de evenementen reeks ‘Seizoens taferelen’. Deze zomer nemen we je mee op een reis die je verbindt met de natuur, de smaken van het seizoen en ontdek je de verhalen die hier achter schuilgaan. Elk seizoen brengt namelijk zijn eigen taferelen met zich mee en dient als inspiratiebron voor de lokale keuken. Samen met boeren, chefs, ambachtslieden en kunstenaars hebben we een interactief programma ontwikkeld om jou te laten ervaren wat het seizoen in petto heeft. Het eerste weekend van augustus en het laatste weekend van september worden er op verschillende plekken in Flevoland culinaire workshops, activiteiten en diners georganiseerd. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie. Seizoens taferelen is een initiatief van 'n Wilde Keuze en Flevour.

Reserveren

Je kunt uitsluitend meegenieten wanneer je van te voren reserveert (exclusief voor 35/40 gasten). We nodigen je uit tussen 18.30 en 18.50 uur aan te komen op de boerderij. Vanaf 19.00 uur verwelkomt chef-kok en eigenaar Gerhard Flantua alle gasten aan tafel. De prijs voor het viergangen diner is €42,50 exlusief drinken. De drankjes reken je op de avond zelf af. 

Bij het invullen van uw gegevens kunt u eventuele dieetwensen aangeven. Wij kunnen overal rekening mee houden.

Vegetarisch of vegan menu, is ook zeker geen probleem. Vaak staan de groenten al in de hoofdrol.  

Vragen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op en we helpen je graag. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Boerkok // Burenboeren-diner

  € 42,50

  +€ 1,06 servicekosten

  Entreeticket voor een smakelijke avond

  € 42,50

  +€ 1,06 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page