top of page

zo 05 jun

|

Buitenka(n)s, Boerkok

LIVE muziek //Boerenbrunch 1e Pinkersterdag

Eerste pinksterdag... Een heerlijke dag om de deur uit te gaan en samen te komen met familie en/of vrienden. Een heerlijke dag om niet zelf te koken, maar iedereen te verwennen met een uitgebreide brunch. Deze zondag met LIVE muziek van de Lazy Barons.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LIVE muziek //Boerenbrunch 1e Pinkersterdag
LIVE muziek //Boerenbrunch 1e Pinkersterdag

Tijd en locatie

05 jun 2022 12:00 – 15:00

Buitenka(n)s, Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad, Nederland

Gasten

Over het evenement

Wees welkom op Het Erf van Boerkok voor onze Boeren Brunch. Schuif bij ons aan, laat je verzorgen en proef de smaak van Flevoland. Op 1e Pinksterdag komt speciaal de Lazy Barons spelen en kan je genieten van LIVE muziek. 

Lazy Barons optreden:

12.30 - 13.15uur 

13.30 - 14.15uur 

Elke zondag zullen wij een (h)eerlijke Brunch voorbereiden voor het samenkomen van families en/of vrienden.

Heerlijk verdeeld over de tafel om samen te delen met elkaar.

Onze Boeren Brunch bestaat uit:

 • 6 hartige polderproef hapjes
 • Huisgemaakte soep
 • Broodje met lokaal beleg
 • 4 huisgemaakte mini taartjes

Wanneer je met lokale ingrediënten werkt, betekend dit gelijk dat je gebonden bent aan het seizoen. Elke week rijden we een rondje door onze omgeving om te kijken welke producten er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan bereiden wij onze brunch voor.

Mocht u of iemand in uw gezelschap een dieetwens hebben, dan kunt u dat doorgeven. Wij zullen hier rekening mee houden en zorgen dat iedereen van onze Boeren Brunch kan genieten in het samen zijn met familie en/of vrienden.

Voor de kinderen hebben wij elke week een super leuk (Groot) memory spel liggen in onze schuur. Dit past natuurlijk bij ons concept en kunnen kinderen allemaal verschillende groenten bij elkaar zoeken. We hebben een groot terrein waar kinderen zich goed kunnen vermaken. We zullen zorgen voor leuke tekeningen en als het droog weer is, kunnen ze mooi kijken bij onze dierenvriendjes (geitjes, kippen, eendje & schaapjes).

Voor kinderen t/m 14 jaar, kunnen we OP DE DAG ZELF kijken wat de wensen zijn.

Voor €12,50 hebben wij een kindermenu dat in overleg wordt ingevuld met de producten die we in huis hebben. In een kindermenu zit zeker wat van onze huisgemaakte frietjes  en een ijsje om mee af te sluiten.

Groepen boven de 10 personen,

graag even reserveren via onze mail: organisatie@boerkok.nl of via de telefoon 0320-417731.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • BoerenBrunch 1e Pinksterdag

  € 27,50

  +€ 0,69 servicekosten

  1e Pinksterdag... Een heerlijke dag om samen te komen met familie en/of vrienden en te genieten van LIVE muziek. Een heerlijke dag om niet zelf te koken, maar iedereen te verwennen met een uitgebreide brunch. Natuurlijk met zoveel mogelijk lekkere ingrediënten die beschikbaar zijn in onze polder.

  € 27,50

  +€ 0,69 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page