za 05 jun. | Boerkok

Boerkok's eerste buren-boeren-diner

Asperge diner // Slow-voed, lokale asperges in soorten en maten. 4-gangen menu voor €35,00 excl. drinken.
Registratie is afgesloten
Boerkok's eerste buren-boeren-diner

Tijd en locatie

05 jun. 18:30 – 21:30
Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad, Nederland

Over het evenement

Wees welkom in de Buitenka(n)s van Boerkok op zaterdag 5 juni voor ons eerste Buren-boeren-diner. Schuif bij ons aan, laat je verzorgen en proef de smaak van Flevoland.

Het concept Buren-boeren-diner is een viergangen menu gekookt waarbij lokale producten in de hoofdrol staan. Tijdens de eerste editie de asperge. Je kunt uitsluitend meegenieten wanneer je van te voren reserveert (exclusief voor 35/40 gasten). Aankomst tussen 18.30 en 18.50 uur, vanaf 19.00 uur beginnen wij met het uitserveren van het voorgerecht. 

Tijdens het Boeren-buren-diner serveren wij onder andere witte asperges van Jan de aspergeman en groene Rietweg asperges van de familie Remijn. Ham van het feestvarken, Zoet-zure tulpenknolletjes... Aspergesoep... huisgemaakte corned-beef van Kemphaan's weiderund, Vita-bella aardappels van Hooiveld bio en zoete Polderkoninkjes met boerderij-roomijs van de IJsbrouwers. 

Voor het hoofdgerecht maak je kennis met Jan... onze aspergeman. Hij vertelt over het witte goud (asperge) wat nu ook in de Flevopolder groeit. Daarnaast vertellen ook wij de verhalen achter de locatie en de producten die je eet, voor een ultieme beleving.

5 juni is dus ons eerste "slow-voed" diner, welke plaats vindt in de Buitenka(n)s. In september zijn wij begonnen met de renovatie van onze werktuigen-schuur, asbest saneren, dak en zijwanden vervangen door het lichtdoorlatende polycarbonaat, een open keuken met een verrijdbaar inductiefornuis (eerste "rijksdienst" platte wagen van vader Ben )  Een fijne ambiance op het erf van Boerkok, slow-voed in de ruimste zin, aandacht voor hier en nu.

Reserveren kan door vooraf te betalen via de link hieronder.

De prijs voor het viergangen diner is €35,00 exlusief drinken. Deze reken je op de avond zelf af. 

Boerkok hoopt ook jou te ontvangen op 5 juni!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Uitverkocht
  Boerkok // Burenboeren-diner
  €35
  +€0.88 servicekosten
  €35
  +€0.88 servicekosten
  0
  €0
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement