top of page

zo 26 dec.

|

Buitenka(n)s

Boeren-Kerst-Brunch

Zondag... Een kerstzondag. Een heerlijk moment om samen te komen met familie en/of vrienden. Een dag om niet zelf te koken, maar iedereen te verwennen met een uitgebreide brunch. Natuurlijk met zoveel mogelijk lekkere ingrediënten die beschikbaar zijn in onze polder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boeren-Kerst-Brunch

Tijd en locatie

26 dec. 2021 11:30 – 15:00

Buitenka(n)s, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad, Nederland

Gasten

Over het evenement

KERSTBRUNCH BIJ BOERKOK

Tweede kerstdag - zondag 26 december  - bereiden wij een (h)eerlijke kerst brunch met smaakvolle ingrediënten van onze BurenBoeren. Geniet lekker van de ongedwongen en gezellige sfeer bij Boerkok.

Wat je kan verwachten tijdens de kerstbrunch?

6 hartige polderproef hapjes 

Huisgemaakte soep 

2 sandwich met lokaal beleg 

4 huisgemaakte mini taartjes 

Wanneer je met lokale ingrediënten werkt, betekent dit gelijk dat je gebonden bent aan het seizoen. Elke week rijden we een rondje door onze omgeving om te kijken welke producten er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan bereiden wij onze brunch voor.  

Mocht u of iemand in uw gezelschap een dieetwens hebben, dan kunt u dat doorgeven. Wij zullen hier rekening mee houden en zorgen dat iedereen van onze Boeren Brunch kan genieten in het samen zijn van familie en/of vrienden. 

Komt u in gezelschap met kinderen? 

Voor de kinderen hebben wij elke week een super leuk (mega groot) memory spel liggen in onze aardappelschuur. Natuurlijk niet zo maar een memory spel, maar eentje waar ze allemaal verschillende groenten bij elkaar mogen zoeken. We hebben een groot buitenterrein waar kinderen zich goed kunnen vermaken. We zullen zorgen voor leuke tekeningen en als het droog weer is, kunnen ze mooi kijken bij onze dierenvriendjes (geitjes, kippen, eendje & schaapjes).

Voor kinderen t/m 14 jaar, kunnen we OP DE DAG ZELF kijken wat de wensen zijn. 

Voor €12,50 hebben wij een kindermenu dat in overleg wordt ingevuld met de producten die we in huis hebben. In een kindermenu zit zeker wat van onze huisgemaakte frietjes  en een ijsje om mee af te sluiten. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Boerkok's Boeren Brunch

  € 32,50

  +€ 0,81 servicekosten

  Entree ticket voor een heerlijk samenkomen op zondag. Excl. drankjes

  € 32,50

  +€ 0,81 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page