top of page

zo 16 jul

|

Boerkok

Boeren Brunch - Zondag bij Boerkok

Zondag... Een heerlijke dag om samen te komen met familie en/of vrienden. Een heerlijke dag om niet zelf te koken, maar iedereen te verwennen met een uitgebreide brunch. Natuurlijk met zoveel mogelijk lekkere ingrediënten die beschikbaar zijn in onze polder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boeren Brunch - Zondag bij Boerkok
Boeren Brunch - Zondag bij Boerkok

Tijd en locatie

16 jul 11:00 – 15:00

Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad, Nederland

Gasten

Over het evenement

Wees welkom op zondag in de Buitenka(n)s voor een Boeren Brunch.

Schuif lekker bij ons aan, laat je verzorgen en proef de smaak van Flevoland.

Bij Boerkok staan twee dingen centraal: de boer met zijn/haar product uit Flevoland en koks die de lekkerste gerechten bereiden met deze producten. 

Zondag is de perfecte dag om gezellig met familie en/of vrienden te brunchen.  Daarom bereiden wij voor jou een (h)eerlijke brunch. Verschillende gerechten worden op tafel geserveerd in een aantal gangen en is bedoelt om samen te delen. Onze Boeren Brunch bestaat uit:

 • Huisgemaakte soep & Warm broodje 
 • 6 hartige polderproef hapjes 
 • 3 huisgemaakte mini taartjes 

De boer bepaald wat er geserveerd wordt 

Wanneer je met lokale ingrediënten werkt, betekent dit gelijk dat je gebonden bent aan het seizoen. Elke week rijden we een rondje door onze omgeving om te kijken welke producten er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan bereiden wij onze brunch voor. 

Mocht u of iemand in uw gezelschap een dieetwens hebben, dan kunt u dat doorgeven. Wij zullen hier rekening mee houden en zorgen dat iedereen van onze Boeren Brunch kan genieten in het samen zijn met familie en/of vrienden. 

Ook aan de kinderen wordt gedacht

Voor de kinderen hebben wij elke week een super leuk (Groot) memory spel liggen in onze schuur. Dit past natuurlijk bij ons concept en kunnen kinderen allemaal verschillende groenten bij elkaar zoeken. We hebben een groot terrein waar kinderen zich goed kunnen vermaken. We zullen zorgen voor leuke tekeningen en als het droog weer is, kunnen ze mooi kijken bij onze dierenvriendjes (geitjes, kippen, eendje & schaapjes).

Voor kinderen t/m 14 jaar, kunnen we OP DE DAG ZELF kijken wat de wensen zijn. 

We hebben een kindermenu dat in overleg wordt ingevuld met de producten die we in huis hebben. In een kindermenu zit zeker wat van onze huisgemaakte frietjes  en een ijsje om mee af te sluiten. 

In groot gezelschap?

Ben je van plan om met meer dan 10 personen te komen? Gezellig! Maar graag even reserveren via onze mail: organisatie@boerkok.nl of via de telefoon 0320-417731. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Boerkok's Boeren Brunch

  € 29,50

  +€ 0,74 servicekosten

  Entree ticket voor een heerlijk samenkomen op zondag. Excl. drankjes

  € 29,50

  +€ 0,74 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page